Bouwbesluitberekeningen

  1. Home
  2. »
  3. Bouwkundig tekenen
  4. »
  5. Bouwbesluitberekeningen

 

U kunt bouwbesluitberekeningen laten uitvoeren door Rivocon. Wij zijn een advies- en tekenbureau dat gevestigd is in Made. In 2004 openden wij de deuren. Als jonge organisatie kunnen wij nog erg flexibel zijn en wij richten ons dan ook op allerlei projecten. Van renovaties tot woningbouw, wij kunnen het allemaal.

Bouwbesluitberekeningen uitvoeren: schakel Rivocon in

Rivocon staat voor kwaliteit en snelle service, zo ook bij bouwbesluitberekeningen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en richten ons zowel op de zakelijke markt als op particulieren. In beide gevallen blinken wij uit met jarenlange praktijkervaring. Een van onze diensten is het uitvoeren van bouwbesluitberekeningens. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een EPN- of EPC berekening
  • Een berekening van de ventilatie
  • Een daglichtberekening

Bij particulieren kunnen wij er daarnaast zorg voor dragen dat uw bouwplannen vertaald worden naar papier en toetsen wij de mogelijkheden conform de bouwregelgeving. Ook het traject rondom vergunningen behoort tot onze werkzaamheden.

Wij komen langs bij uw kantoor

Bij Rivocon is het ook mogelijk te detacheren. Wij kunnen op project- of regiebasis bij u op kantoor ons werk doen. Wilt u graag dat wij bouwbesluitberekeningen uitvoeren? Maak dan een afspraak met ons door even te bellen naar: 0168 480240. Lees vooral meer over onze diensten via de website en bekijk dan ook meteen onze 3D visualisaties.


Contactformulier

Kom direct in contact

3d tekenbureau Woning- en utiliteitsbouw Verbouwen en renoveren.

Velden met * zijn verplicht


Contact gegevens

RIVOCON
Plaza 8D
4782 SK Moerdijk


T: 0168 480240
F: 0842 151778
E: info@rivocon.nl
Rivocon

Rivocon