BIM modelleur

  1. Home
  2. »
  3. Bouwkundig tekenen
  4. »
  5. BIM modelleur

 

Rivocon is een teken- en adviesbureau en voert ook werkzaamheden uit als BIM modelleur. Ons kantoor staat in Made en wij hebben in 2004 onze deuren geopend. Bij ons staan de kernwaarden snelle service, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Zo kunt u altijd van Rivocon op aan.

Kies voor een professionele BIM modelleur

Als BIM modelleur zorgt Rivocon voor een professioneel Bouwwerk Informatie Model in 3D. Zo heeft  u alle informatie bij de hand die nodig is voor het bouwen en ontwerpen, maar ook voor het beheren van het bouwwerk. Bij ons kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten aankloppen. Beide staan wij bij met jarenlange ervaring en natuurlijk bieden wij altijd een scherp en concurrerend tarief. Wat kan Rivocon u bieden?

  • Een effectieve en frisse werkwijze om op deze wijze virtueel te bouwen, zodat ontwerpfouten worden opgespoord en faalkosten worden gereduceerd.
  • Een open houding en goede communicatie is de sleutel hierbij.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u graag dat Rivocon u bij staat als BIM modelleur? Maak dan een afspraak met ons door even te bellen: 0168 480240. U kunt via onze website voorbeelden van onze 3D visualisaties zien en ook leest u er gemakkelijk meer over onze diensten.


Contactformulier

Kom direct in contact

3d tekenbureau Woning- en utiliteitsbouw Verbouwen en renoveren.

Velden met * zijn verplicht


Contact gegevens

RIVOCON
Plaza 8D
4782 SK Moerdijk


T: 0168 480240
F: 0842 151778
E: info@rivocon.nl
Rivocon

Rivocon