Bestektekeningen

  1. Home
  2. »
  3. Bouwkundig tekenen
  4. »
  5. Bestektekeningen

 

Bestektekeningen laat u met een goed gevoel maken door Rivocon. Ons jonge en flexibele project- en tekenbureau is gevestigd in Made. Wij richten ons op onder andere woning- en utiliteitsbouw, maar wij ondersteunen ook architecten en constructeurs bij het tekenwerk.

Laat bestektekeningen maken

Rivicon kan u uitstekend van dienst zijn bij het maken van professionele bestektekeningen:

  • De tekeningen vormen samen de technische omschrijving van een bouwwerk, de basis van het contract die de aannemer en de opdrachtgever samen aangaan;
  • Het bevat een volledige beschrijving. Denk hierbij aan functionaliteiten en prestaties;
  • Het wordt vooral gebruikt om de prijsvorming te bepalen.

Bij bouwkundige opdrachten gaan wij verder dan enkel het maken van een bestektekening. Wij begeleiden het gehele traject. Dit begint bij het ontwerp, gaat daarna door met het aanvragen van een vergunning tot het geven van begeleiding. Dit is echter niet het enige wat wij doen. Wij laten ook anderen gebruik maken van onze diensten, doordat wij constructeurs en aannemers helpen bij het tekenwerk.

Contact opnemen

Wilt u graag dat de vakmensen van Rivocon professionele bestektekeningen voor u maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0168 480240. Via de website ziet u meer over onze 3dvisualisaties en u leest er meer over onze diensten.


Contactformulier

Kom direct in contact

3d tekenbureau Woning- en utiliteitsbouw Verbouwen en renoveren.

Velden met * zijn verplicht


Contact gegevens

RIVOCON
Plaza 8D
4782 SK Moerdijk


T: 0168 480240
F: 0842 151778
E: info@rivocon.nl
Rivocon

Rivocon